Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

Dags nominera stipendiater

Nu är det återigen dags att lämna in förslag på vilka som ska bli årets Pingst ungstipendiater. Priser till årets hjälte, mentor och pionjär kommer att delas ut till personer från södra och norra Sverige vid årets galor i Nyhem och på Lappis. Årets Nyhet är att det också blir ett Pingst Ung/IBRA Missionär-stipendium.

Pingst ung vill uppmuntra både individer och lokalavdelningar som gör insatser för unga människor. Personer kan nomineras antingen som hjälte eller som mentor och lokala barn- eller ungdomsverksamheter som pionjär.
Nytt för i år är också ett samarbete med IBRA, som innebär att det också finns ett Pingst ung/IBRA Missionärstipendium, som ska ges till någon med ett brinnande hjärta för mission. Tanken bakom det nya priset är att det behövs en våg av unga missionärer.
På Pingst ungs hemsida, http://www.pingstung.se/galan/stipendier/ finns formulär att fylla i med förslag på lämpliga personer/lokalavdelningar.
Senast den 31 april behöver förslagen komma in. En jury bestående av Pingst ungs regionledare utser sedan årets pristagare.
Fyra priser delas ut vid galan på Nyhem och fyra priser på Lappisgalan.