Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här
FOTO: LIGHTSTOCK

FOTO: LIGHTSTOCK

Dags för MÖT

Den sista helgen i april är det dags för årets MÖT, det vill säga konferensen och mötesplatsen för sångare, musiker, instrumentalister, musikledare, gudstjänstplanerare, pastorer och församlingsledare.

Förkortningen MÖT står för Musik Överlåtelse och Tro. Det är också kring dessa ämnen som samlingarna under konferensen hålls. Syftet med dagarna är att stärka den musikaliska kreativiteten och också vara en årlig mötesplats för alla som på olika sätt arbetar med musik i församlingar.
Konferensen hålls i år i Filadelfiakyrkan i Stockholm och börjar fredagen den 27 april med en storsamling. Efter en fikapaus hålls ytterligare en storsamling.
På lördagen varvas samlingar för alla deltagare med workshops i mindre gruppen kring exempelvis sång, olika instrument och ledarskap.
Konferensen avslutas i och med lördagskvällens storsamling, men för de deltagare som så önskar ges möjlighet till VIP-besök i olika församlingar runt om i Storstockholm på söndagen. Årets gästtalare är Luke och Anna Hellebronth, som är lovsångspastorer i församlingen Gas Street Church i Birmingham i England.

Fotnot: För mer information om konferensen se www.möt.info