Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer
Restriktionerna
med anledning av
Corona har radikalt
förändrat konferenssommaren. Foto: Ulrika Ramstrand

Restriktionerna med anledning av Corona har radikalt förändrat konferenssommaren. Foto: Ulrika Ramstrand

Annorlunda konferenssommar

Den här sommaren blir det inga konferenser på plats bland Nyhemstallarna eller i Husbondliden. Inte heller blir det någon medverkan i Almedalsveckan.

KONFERENSKÄNSLA på distans och över nätet ordnas dock både från Nyhem och Lappis.
Under midsommarveckan kommer det att finnas barnprogram och en podd-variant av Bible Boost för ungdomarna att ta del av via www.nyhemsveckan.se
Och det blir livesändningar av både kvälls- och nattmöten. Dessutom kommer det att kunna gå att följa livesända samtalsprogram på eftermiddagarna tisdag, onsdag och torsdag kring ämnena Skapelsen, Själen och Samtiden.

ONSDAGSKVÄLLENS MÖTE är tänkt att man ska kunna kombinera med lokala grillkvällar och på torsdagen ligger fokus på evangelisation i Sverige. Lappis planeringsgrupp sätter siktet på nästa års konferens och utmanar konferensdeltagare att bli Lappissupportrar och både bidra med pengar och praktiskt arbete på området inför nästa år.

BIBELSTUDIER kommer att spelas in i förväg och sändas via Lappis hemsida under vecka 28. Åtta Norrlandsförsamlingar bidrar med inspelningar av kvällsmöten.
Det kommer även att finnas länkar på www.lappis.se till material för barn och unga.
LP -konferensen Syd, som skulle hållits veckan efter midsommar har även den ställts in, medan planerna på en LP-konferens i Arjeplog fortgår under förutsättning att restriktionerna släpper.

FAKTA/
• Nyhemsveckan satsar på att erbjuda en rad olika program via webben. Håll utkik på hemsidan www.nyhemsveckan.se
• Även Lapplandsveckan kommer att erbjuda digitalt material på sin hemsida www.lappis.se
• LP-konferensen Syd, som skulle hållits veckan efter midsommar planerar också för att sända visst material digitalt. För mer information besök hemsidan: www.lp-verksamheten.se