Snart dax för Pingst Rådslag 2021 Anmäl dig här

650 besökare på ledarkonferens

Under allhelgonahelgen samlades omkring 650 barn- och ungdomsledare till konferens i Jönköping. På programmet stod seminarier, festkväll, lovsångskonsert och mycket tid för mingel och gemenskap.

Pingst Ung var inbjudare och arrangör av ledarkonferensen, som hölls i Pingstkyrkan i Jönköping.
Många frivilliga var engagerade. Vad sägs till exempel om att välkomna deltagarna med röda mattor och godis i foajén, bjuda upp till festkväll med buffé och att flytta stolar till och från 10 olika seminarier två gånger på samma dag?
– Ett enormt bra samarbete, konstaterar Hege Lillebö på Pingst Ung, som känner sig väldigt nöjd med konferensen.
Inte minst med att det i år också fanns möjlighet att ta med barn mellan 6 och 12 år. Samuel och Mia Sjöö erbjöd aktiviteter för dem och på söndagen deltog alla 80 barnen med sång i avslutningen.
Förutom handfasta tips och råd var målsättningen att också få deltagarna att åka hem med nya krafter och större inspiration.
Hege Lillebö nämner särskilt lördagskvällens festkväll som en höjdpunkt. Exotisk planka, lovsångskonsert under ledning av Niklas Hallman med team, nattvard och fyrverkerier.
Innan den stora konferensen drog igång arrangerades också ett ledardygn för anställda barn- och ungdomsledare med Kirsten Kaufman Pedersen och Stephan Christiansen, som också medverkade i konferensen.