SÄND - med missionen i fokus
Johanna Bode

Johanna Bode ny chef på Pingst ung

Johanna Bode ny chef på Pingst ung

Johanna Bode är ny verksamhetsledare på Pingst ung. Det känns väldigt roligt, spännande och utmanande, säger hon om den nya tjänsten.

Johanna Bode är väl förtrogen med Pingst ungs arbete sedan sin tid som ungdomspastor. Sedan 2012 har hon suttit i styrelsen och det senaste året varit dess ordförande. Hon tar över som verksamhetsledare på Pingst ung efter Edward Sköllerfalk som börjar en tjänst som föreståndare i pingstförsamlingen i Örebro.
– Jag längtar efter att få se en ung generation som förstår hur älskade de är av Jesus och vilka de är i Honom och att de utifrån det satsar sina liv för Guds rike och för att fler människor ska få lära känna Honom, säger Johanna.
Hon hoppas få vara med och bidra till att skapa ännu bättre förutsättningar för dem som arbetar med barn och ungdom att göra det Gud lägger på deras hjärtan.
-Jag tror att församlingar och ledare behöver varandra och att Pingst Ung kan vara en mötesplats genom att bygga nätverk och samordna resurser.
Johanna Bode kommer att vara verksamhetsledare på halvtid och fortsätta arbeta som lärare på Bibelskola Väst på den andra halvtiden.