Visionshelg i Filadelfia Stockholm

Den här helgen inbjuder Filadelfiaförsamlingen i Stockholm till konferensen Vision 2018. En konferens vars syfte är att utmana och utrusta till att följa Jesu.

Under helgen anordnas en hel rad olika samlingar och gudstjänster, som alla utgår från församlingens vision: ”Vi vill vara medvetna efterföljare till Jesus Kristus” och vad det betyder för församlingen och vardagslivet.
Det kommer att erbjudas olika undervisningspass, seminarier och ges möjlighet att diskutera med andra och få konkreta verktyg för livet.
I konferensen ingår självklart också att fira gudstjänst tillsammans, lovsjunga, be och söka Gud för året som ligger framför.
”Vi tror att Filadelfiakyrkans vision är långt mycket mer än en fin formulering på ett papper, det är en kallelse från Gud för vår församling. En kallelse som ger riktning för framtiden. Börja året med att kliva in i det spännande och stora perspektivet?” står det på församlingens hemsida.
På lördagseftermiddagen hålls flera parallella seminarier. I ett av dem medverkar EU-parlamentarikern Lars Adaktusson och samtalar med församlingens föreståndare Niclas Piensoho om tro, politik och samhällsengagemang.,.
Den norska pastorn Egil Svardahl predikar i lördagens kvällsgudstjänst och i söndagens två gudstjänster.