Pingst och corona Information från Pingst med anledning av corona.

Våga visa vägen mot en tro som bär

I eftermiddag talar Cilla Stjernberg, projektledare för Tillsammans, på temat Våga visa vägen till en tro som bär vid ett seminarium i Habo. Målgruppen är föräldrar, församlingsanställda, ledare, far och morföräldrar.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Tillsammans, Bilda, Pingst i Habo och Habo Missionsförsamling. Samlingen hålls i Missionskyrkan och pågår mellan 14 och 16:30.
Frågor som kommer att tas upp är varför så många lämnar både kyrkan och Gud, vad tron betyder för var och en, vikten av att tillhöra en församling, varför tron ska föras vidare, hur en familj kan få ett andaktsliv att fungera, vad man kan göra när barnen inte vill följa med till kyrkan, hur man kan hjälpa barnen när de tvivlar och tips på hur man kan få ihop sitt livspussel och få tiden att räcka till ett meningsfullt liv.
Cilla Stjernberg är projektledare för Pingsts relations- och familjesatsning Tillsammans och gav förra året ut boken Våga visa vägen till en tro som bär tillsammans med psykologen Alf B Svensson.