Pingst Pastor 13 januari Läs mer
Barnmorskan Hanna Möllås berättar om sin upplevelse att vara adopterad. FOTO: PER-OLA HELLBERG

Barnmorskan Hanna Möllås berättar om sin upplevelse att vara adopterad. FOTO: PER-OLA HELLBERG

TV-andakter om livets pilgrimsvandring

Nu på söndag sänds den första av fem sommarandakter på temat ”En pilgrimsvandring genom livet”. Värd i samtliga program är pingstpastor Niklas Hallman, Gränna.

Programmen spelades in i maj utmed vandringslederna på Omberg i Östergötland. I varje program möter Niklas Hallman olika gäster, som befinner sig på olika platser i livets vandring från vaggan till graven.
Husbandet ”Salvationisterna” under ledning av Jon-Anders Marthinussen bjuder på sång och musik från Alvastra klosterruin.
Programmen sänds på den vanliga tv-gudstjänsttiden i SVT2 på söndagar kl 10.
I det första programmet medverkar barnmorskan Hanna Möllås och berättar om sin upplevelse att vara adopterad och om vikten av att ”adoptera sig själv”. Hennes svägerska Martina Möllås gästspelar med husbandet i klosterruinen.
I nästa söndags program är Mosa Rezai gäst och kommer då att berätta om hur det var att växa upp som tonåring och flykting i Iran. EFS-prästen Mia Smeds medverkar då med sina egna sånger.
Andra gäster i programserien är den före detta gangster-rapparen Sebastian Stakset, Syster Katarina i Heliga Hjärtas Kloster och f d partiledaren Alf Svensson .