Anmäl dig till Pingst Ledare 2020!
Bilden från förra höstens Pingst Ledare i Umeå. Foto: Sandra Lagestrå

Bilden från förra höstens Pingst Ledare i Umeå. Foto: Sandra Lagestrå

Snart dags för Pingst Ledare

Årets samlingar för alla sorters ledare inom Pingst närmar sig. Temat i år är"Tungotal, Tänkande, Tjänande".

- Pingst ledare är sammanhållande och hjälper oss också framåt som rörelse. Vi vill att dagarna ska vara progressiva och inspirerande i en atmosfär av mycket lovprisning, säger Daniel Alm, som hoppas att församlingarna ska skicka stora grupper av ledare till dagarna.
Daniel Alm har skrivit en bok med samma titel som temat för höstens Pingst Ledare och varje deltagare kommer att få ett exemplar av boken som en del av träningen.
– Vi går vidare i en framtida riktning för en nutida men ändå bibelförankrad pingströrelse genom att röra oss i karismatiken, men också i reflektionen och såklart i engagemanget.
Upplägget för Pingst Ledare är likadant i Umeå, Västerås och Jönköping, men talarna kan vara olika. I storsamlingarna kommer temat för dagen att behandlas och i nätverkssamlingarna kan de olika deltagande ledarna välja att möta andra verksamma inom områden som exempelvis musik, barn och ungdom, omsorg,
smågrupper och integration.

En rad olika seminarier kring allt från mötesledning, samhällspåverkan, ledarrekrytering till missionsinspiration och apostolisk och profetisk kyrka finns att välja mellan.
Innan ledardagen avslutas framåt halvsextiden på eftermiddagen hålls en avslutande gemensam gudstjänst.
För anmälan, mer information och detaljer se www.pingst.se/ledare

FAKTA/
• Pingst Ledare hålls i Umeå den 19 oktober, i Västerås den 9 november och i Jönköping den 16 november. Målgruppen är alla slags ledare i pingstförsamlingar runt om i Sverige.
• Anmälan görs via www.pingst.se/ledare
• Deltagaravgiften är 300 kronor för alla över 25 år. Ungdomar betalar 50 kronor. Priset inkluderar lunch och fika och Daniel Alms bok.