Anmäl dig till Pingst Ledare 2020!

Regionkonferens för Asien

Den första helgen i oktober hålls en strategisk regionkonferens för regionerna Sydasien och Ost-/Sydostasien i Pingstkyrkan i Södertälje.

Smyrnaförsamlingen i Göteborg och Pingstförsamlingen i Värnamo är inbjudare till samlingen, som alltså hålls i Pingstkyrkan i Södertälje.
Helgen inleds med en öppen missionskväll på fredagen, då Sam Wohlin kommer att tala på temat ”Asien Ä vår tids stora missionsutmaning” och vittnesbörd från Asien kommer att delas.
På lördagsförmiddagen hålls två olika samlingar. Den första handlar om evangeliets möte med tre världsreligioner. Då medverkar Bengt-Åke Bengtsson, Hasse Olofsson och Torulf Holmberg.
Den andra samlingen har temat ”Nu satsar vi på Asien tillsammans!”. Det blir möjlighet till frågor och öppet samtal om ICBI och IBRA:s arbete och framtida struktur i Asien. Hasse Olofsson, Paul Waern, Bo Lundin och Pontus Fridolfsson medverkar.
Efter lunch leder Niclas Collén en samling kring lärjungaskapsrörelser och därefter håller regionråden möten och sen blir det gruppsamtal samt ett öppet samtal i den stora samlingen på temat ”Hur går vi vidare?”.

Fotnot: Anmälan om deltagande ska göras senast 15 september, antingen till Smyrna i Göteborg eller Pingstkyrkan i Värnamo