Anmäl dig till Pingst Ledare 2020!

PMU arrangerar företagarfrukost

I morgon inbjuder PMU till en företagsfrukost under Lappis. På programmet står frågor omkring hur företagare kan vara med och investera för en bättre värld. Frukosten startar 8.30 i kapellet.

Företagens sociala ansvar (CSR, Corporate Social Responsibility) är ett område som utvecklas fort. Det handlar om att som företagare se sin roll och sitt ansvar i ett globalt samhälle. Det innebär att arbeta på ett etiskt, socialt och miljömässigt försvarsmässigt sätt, men också om att med sina medel vara med och stödja olika insatser för en bättre och rättvisare värld.
Satsningen som kallas ”Investera i en bättre värld” sker i samarbete med R-företagen, som erbjuder en etisk kvalitetsmärkning, en så kallad r-licens, till företag som är kända för god affärskultur.
Många undersökningar visar att detta också är ett sätt för företag att stärka sitt varumärke och resultat.
PMU erbjuder nu ett koncept för företagare som är intresserade att vara med och stödja Panzisjukhusets arbete med kvinnor som utsatts för systematiskt sexuellt våld.
Företag kan välja olika stödpaket, som kallas brons, silver, guld eller platina och som innebär olika nivåer av stöd till detta projekt.