Pingst och corona Information från Pingst med anledning av corona.

På tal om tro

Paneldiskussion om Gudstrons betydelse

Vad betyder Gudstron för individ och samhälle? Ska kristna vända andra kinden till eller ta för sig mer? Det är frågor som kommer att diskuteras i kväll, då några av de medverkande i den nya boken ”På tal om tro!” finns med i ett panelsamtal, som leds av Dagens publisher Daniel Grahn.

Samtalet hålls i Turkiska salongen i Citykyrkan i Stockholm och inleds med en lättare förtäring klockan 17.00 och drar sedan igång 17.30.
I kvällens panel ingår finansanalytikern Rodney Alfvén, universitetsrektorn Per Eriksson, styrelseproffset Kristina Axén Olin, författaren Marcus Birro och ekonomen Ebba Lindsö.
De medverkar alla i boken På tal om troÄ15 röster, som kom ut i somras. Bokens författare Ann Thörnblad finns också med i kväll.
Boken innehåller 15 djupintervjuer med personer som har Gudstron som gemensam nämnare. Förutom kvällens paneldeltagare innehåller boken intervjuer med koncernchefen Tomas Brunegård, sociala entreprenören Soheila Fors, konstnärsparet Ulrika och John ÄE. Franzén, landshövding Rose-Marie Frebran, cancerforskaren Lennart Möller och artisterna Annelie (Pandora) Magnusson, Gladys del Pilar och Danny Saucedo.
Kvällens panelsamtal arrangeras av Libris förlag och Brasel publishing, vilka gemensamt gett ut boken.