Ny kreativ konferens

Nästa år kommer en ny konferens att se dagens ljus. Det handlar om Kreativ20, öppen för alla som vill utveckla sin kreativitet till Guds ära.

Kreativ20 har sin startpunkt i ledningsgrupperna för Swedish gurus of Tech och MÖT-konferensen. Med utgångspunkt i dessa nätverks erfarenhet och drömmar så kommer en ny konferens att formas med målet att ta ett gemensamt grepp kring de kreativa krafterna i församlingarna.
Konferensen kommer att hållas i Stockholm den 20 -22 mars nästa år.
Ledningsgruppen för den nya konferensen skriver bland annat så här: ”Vi drömmer om att se hur det växer och blomstrar bland kreativa människor och uttryck i våra församlingar, vi ser framför oss kyrkor som vibrerar av skaparkraft. Vi vill ta oss an vår tids utmaning att nå människor med de goda nyheterna om Jesus och göra det med alla de kreativa krafter vi kan uppbåda. Därför tar vi ett gemensamt grepp och startar en ny konferens som vi är övertygade om kommer att bli till stor välsignelse för många av Sveriges kyrkor.”
Ledningsgruppen för den nya konferensen består av Albin Söderström, Johan Gustafsson, Samuel Hector, Josefina Gniste, Bo-Göran leckström, Anne-Jorid Ahgnell, Alfred Nygren, Frida Guldstrand, Eric Liljero, Julia Willkander och Elisabet Åström.
För mer information se här