Pingst och corona Information från Pingst med anledning av corona.

Nu börjar Nyhemsveckan

Idag drar årets Nyhemsvecka, som har temat ”Kom och följ mig!” igång. Precis som tidigare inleds veckan med en ungdomshelg.

”Temat handlar om kallelse, helgelse och överlåtelse. De olika dagarna kommer vi att lyfta dessa ord på olika sätt i bibelstudier, seminarier och såklart i gudstjänsterna på olika sätt.”
Från och med måndagen inleds varje dag med en samling för alla åldrar och sedan stannar de vuxna kvar i hallen när de yngre går till sina olika åldersindelade samlingar.
En lång rad olika talare medverkar under veckan, bland andra Mika Yrjölä, Finland, och Egil Svartdahl, Norge.
Alla förmiddagsmöten, utom Midsommaraftonens, har kvinnor som talare; Ida-Maria Brengesjö, Chatrine Carlson, Lydia Mörling, Lina Skoghäll och Tatta Lennartsson.
Klockan 13.00 varje dag mellan måndag och torsdag hålls Unika möten för barn med olika funktionsvarianter.
På midsommaraftonens eftermiddag blir det stort midsommarfirande för alla åldrar. Dagen därpå ges föreställningen Avslöjad med Egil Svartdahl och Samuel Ljungbladh, som handlar om livets upp- och nedgångar.
Inför årets Nyhemsvecka har en rad nya campingplatser iordningsställts och ett nytt logement på gärdet byggts och de tidigare logementen ner mot sjön har renoverats.
Även den som inte kan vara på plats under själva veckan kan följa den som händer via hemsidan nyhemsveckan.se och/eller TBN Nordics app.