Niclas Collén ny ledare för IBRA

Med ny organisationsstruktur och verksamhetsledare stärker Pingst sitt missionsarbete för att nå fler folkgrupper med evangeliet. Niclas Collén blir ny verksamhetsledare med ansvar för det särskilda internationella arbetet som kallas ”De minst nådda”. Han övertar även ledningen för IBRA och Pingst Media efter Pontus Fridolfsson.

Niclas Collén har en mångårig erfarenhet av såväl missionsarbete som församlingstjänst i den svenska pingströrelsen. Niclas har varit missionär i Asien, Europa och regionledare för IBRA i Mellanöstern. Han har också arbetat som pastor i pingstförsamlingen i Höör och i Pingstkyrkan i Västerås. De senaste åren har han varit fältansvarig på IBRA.

Pontus Fridolfsson som under åtta år varit verksamhetsledare för IBRA och för Pingst Media, kommer att blir kvar i olika uppgifter  i den ledarväxling som nu sker.

Ansvarsområdet ”De minst nådda” är en del i den svenska pingströrelsens nya internationella struktur som är uppdelad i fyra tematiska områden: De minst nådda, De mest utsatta, Missionärerna från Sverige och Relationerna i världen.