Pingst och corona Information från Pingst med anledning av corona.

400 MÖTs i helgen

I dag startar årets MÖT, det vill säga konferensen och mötesplatsen för sångare, musiker, instrumentalister, musikledare, gudstjänstplanerare, pastorer och församlingsledare. Drygt 400 personer är anmälda.

Förkortningen MÖT står för Musik Överlåtelse och Tro. Det är också kring dessa ämnen som samlingarna under konferensen hålls. Syftet med dagarna är att stärka den musikaliska kreativiteten och också vara en årig mötesplats för alla som på olika sätt arbetar med musik i församlingar.
Konferensen hålls i år i Filadelfiakyrkan i Stockholm och inleds klockan halvsex med en storsamling. Efter en fikapaus hålls ytterligare en storsamling.
I morgon varvas samlingar för alla deltagare med workshops i mindre gruppen kring exempelvis sång, olika instrument och ledarskap.
Konferensen avslutas i och med lördagskvällens storsamling, men för de deltagare som så önskat ingår VIP-besök i olika församlingar runt om i Storstockholm på söndagen.
Årets gästtalare är Luke och Anna Hellebronth, som är lovsångspastorer i församlingen Gas Street Church i Birmingham i England.
Fotnot: För mer information om konferensen se www.möt.info