Pingst Pastor 13 januari Läs mer
FOTO: LAPPLANDSVECKAN

FOTO: LAPPLANDSVECKAN

Lapplandsveckan gör uppehåll

Föreningen Lapplandsveckans styrelse har i samråd med konferensledningen beslutat att ställa in Lapplandsveckan 2020. Detta förstås på grund av den pandemi som pågår och de restriktioner som myndigheterna utfärdat.

”Vi vet visserligen inte hur det ser ut just i slutet av juni och början av juli men även om restriktionerna lättat något så tror vi inte det är möjligt att genomföra en vecka på ett sätt som blir bra för alla”, går det att läsa på Lapplandsveckans Facebook-sida.
I samarbete med pingströrelsen i norr arbetar konferensledningen vidare med planerna på att låta Lapplandsveckans hemsida få fungera som en portal för sändningar under vecka 27. Exakt hur det alternativet ska fungera och i vilken omfattning det skulle kunna ske är ännu inte klart.
”I den paus som nu uppstår, tar vi krafttag med visionen om hur lokaler och område ska se ut för framtiden. Vi blickar fram mot Lappis 2021 och åren som följer”, fortsätter inlägget på Facebook, som är undertecknat av Jörgen Fahlstedt, ordförande för Föreningen Lapplandsveckan, och David Sundström, ordförande för konferensledningen.