Kvinnofrukost med Soheila Fors

I dag besöker Soheila Fors Pingstkyrkan i Sollentuna och talar vid en kvinnofrukost. Hon delar sin dramatiska livshistoria, som också presenteras i boken "Kärleken blev mitt vapen", som nyligen kom ut på Libris förlag.

Soheila Fors har specialiserat sig på frågor om hedersvåld och gruppkultur, något som hon genom sin uppväxt och sitt dramatiska liv mött på nära håll.
Hon föddes som kurdisk prinsessa, var under en period gerillasoldat och sedan hon kom till Sverige också arbetat som sjukvårdsbiträde.
Hennes berättelse handlar bland annat om en ovanlig far, om misshandel och utanförskap och gruppkultur på gott och ont. Hennes liv i Sverige började dåligt, men ett möte med Gud förändrade hela hennes sätt att tänka och leva.
Det kommer Soheila att berätta om i dag och om hur hon i dag verkar som entreprenör med målet att förbättra svenska invandrarkvinnors liv. Hon har blivit känd för tehusen för kvinnor hon varit med och startat i Karlskoga, Karlstad och Jönköping.
Soheila Fors besöker under våren flera platser i Sverige och berättar sitt livs historia. För mer information se www.libris.se