Pingst och corona Information från Pingst med anledning av corona.

Konsert med Matt Redman i Stockholm

I kväll kommer Matt Redman, en av vår tids största kristna låtskrivare och lovsångsledare, till Sverige och Filadelfiakyrkan Stockholm för en konsert.

Matt Redman har lett lovsång på heltid sedan han var 20 år gammal och har genom åren skrivit flera sånger som används flitigt över hela världen, bland annat hitlåtarna Our God, The heart of worship och Blessed be Your name.
Trots alla framgångar har han bevarat Kristus som livets mittpunkt, och säger så här om den senaste skivan ”10 000 reasons” som spelades in live tillsammans med över 1 000 lovsångsledare:
– Man kan skriva låtar med häftiga ackord och smarta texter men när allt kommer till kritan vill jag bara en sak och det är att människor ska få möta Gud! Det händer något i en lovsjungande, tillbedjande kyrka som inte finns nån annanstans på jorden. Jag hoppas innerligt det hörs och märks på skivan.
Med på turnén är också gruppen LZ7. Matt och LZ7 släppte i dagarna en gemensam singel, ”Twenty Seven Million”. Låten är ett led i att bekämpa human trafficking utöver världen och låten har hittills fått ett stort genomslag och bland annat hamnat på SR P3:s spellista. Den spelades in live inför 45 000 åskådare vid Passion-konferensen i Atlanta, USA.
Innan konserten, som börjar kl 19.30, kommer det också anordnas ett seminarium för lovsångsledare, sångare och musiker.
Fotnot: Biljett krävs till konserten.