Pingst och corona Information från Pingst med anledning av corona.

Konferens om Europa i Linköping i oktober

Pingstkyrkan i Linköping inbjuder till Europakonferens under en oktoberhelg för att inspirera för mission i Europa. Temat för konferensen är ”Missionsuppdraget 2012”.

Europakonferensen återkommer vartannat år och vänder sig till alla som är intresserade av mission i Europa.
Konferensen inleds på fredagskvällen den 12 oktober med två samlingar. Den första har titeln Utmaning Europa och den andra Kristen media i Europa. Talare är före detta pingstledaren i Rwanda Joseph Nsanzurvimo, numera verksam i en församling i Bryssel,respektive Csaba Ungvari från Budapest , ledare för den ungerska pingströrelsens universitet samt chefredaktör för rörelsens tidning.
På lördagen medverkar också dessa talare och undervisar om Församlingsplantering mitt i EU och om ett kristet universitet i Europa.
Under lördagen medverkar också Åke Wallman, missionär verksam i Baltikum, Vitryssland och Ryssland och talar under rubrikerna Behöver Europa kristnas? Och Europas tid är nu.
Konferensen avslutas på söndagen den 14 oktober med en missionsgudstjänst klockan 11.00 på temat ”Mission i retur” och ett avslutande evangelisationsmöte klockan 17.00 i Skäggetorp, där Sionförsamlingen planterar en församling.

Fotnot: Deltagande kräver förhandsanmälan och förhandsinbetalning på 350 kronor, vilket inkluderar all mat och fika, till info@pingstlinkoping.se. Anders Ekstedt, 0704-931 808 svarar på frågor om konferensen.