Konferens hyllar och firar kvinnan

I morgon arrangerar Life Center i Västerås för andra gången kvinnokonferensen ”Celebrate her”. Syftet med konferensen är att uppmuntra, styrka och fira kvinnan. Årets gästtalare är Jenny Gilpin, föreståndare i Hope City Church i Storbritannien.

Värdinna för konferensen är pastor Ulrica Stenstrand och hon och Life Center-kyrkan i Västerås vill med den här dagen ”fira det kvinnliga, uppmuntra, styrka och utmana kvinnor”.
Konferensen pågår hela lördagen och innehåller undervisning, lovsång och många överraskningar. Omkring ett hundratal kvinnor beräknas delta.
Huvudtalaren Jenny Gilpin leder tillsammans med sin make Hope City Church, som finns i sju städer i Storbritannien, samt i Tyskland och Ghana. Hon har även startat City Hearts, ett arbete som bland annat inkluderar rehabiliteringsprogram för kvinnor som kämpar med droger, alkohol, ätstörningar, depressioner med mera.
Under dagen kommer en insamling att göras till The A21Campaign, en organisation som aktivt arbetar mot människohandel och upprättelse av kvinnor som blivit offer för detta. Nina Hyldgaard från A21 i Grekland gästar också konferensen för att berätta om arbetet.