Kampanjen 100 dagar med Jesus startar

I dag startar Filadelfiaförsamlingen i Stockholm en kampanj som man kallar för "100 dagar med Jesus". Den sträcker sig ända fram till 18 maj och innehåller bland annat gudstjänster, föreläsningar, cafékvällar och prova-på- träffar. Allt i syfte att ta reda på mer om Jesus, vad han sa, vad han gjorde och vad det betyder i dag. Under våren kommer också församlingens föreståndare Niklas Piensoho ut med en bok med samma namn som kampanjen och som utgår från Johannesevangeliet.

Kampanjen inleds med gudstjänsten i dag klockan 11 och fortsätter sedan alltså hela våren. En särskild hemsida har också startats med till exempel kan läsa mer om vad som är på gång, bloggar av några pastorer, få samtalsfrågor och ställa egna frågor .
Ett led i kampanjen är fyra prova-på-serier om vardera tre onsdagskvällar i följd, som är specialdesignade för den som är nyfiken på Jesus, men som inte vet så mycket om honom eller har en klart definierad tro,
De kvällarna svarar pastor Anethe Carlson för och hon kommer också att blogga på hemsidan.
Kampanjen gäller inte bara Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan inne i Stockholm, utan också Grindtorpskyrkan i Täby, Bergakyrkan i Åkersberga, Välingby Filadelfia, Spånga Filadelfia, Huddinge Pingstkyrka, Pingstkyrkan iBredäng, Mälarökyrkan, Finska Filadelfia, Örbykyrkan, Tyresö Pingstkyrka, Gula Villan i Trångsund, Pingstkyrkan i Nacka, Skärgårdskyrkan i Värmdö och Lidingö Pingstkyrka.