Pingst Ledare Anmälan öppen till höstens regionala inspirationsdagar
image description

Johanna Bode ny chef på Pingst ung

Johanna Bode tar över som verksamhetsledare på Pingst ung i sommar. Hon efterträder Edward Sköllerfalk som börjar en tjänst som föreståndare i pingstförsamlingen i Örebro.

Johanna Bode tar examen på ALT, Akademi för Ledarskap och Teologi, om några veckor. Hon är också lärare på Bibelskola Väst på halvtid, vilket hon kommer att fortsätta med vid sidan av sitt nya uppdrag, som är på halvtid.
Johanna Bode är väl förtrogen med Pingst ungs arbete sedan sin tid som ungdomspastor. Sedan 2012 har hon suttit i styrelsen och det senaste året varit dess ordförande.
-Det känns väldigt roligt, spännande och utmanande, säger hon om den nya tjänsten. Jag längtar efter att få se en ung generation som förstår hur älskade de är av Jesus och vilka de är i Honom och att de utifrån det satsar sina liv för Guds rike och för att fler människor ska få lära känna Honom.
Hon hoppas få vara med och bidra till att skapa ännu bättre förutsättningar för dem som arbetar med barn och ungdom att göra det Gud lägger på deras hjärtan.
I dag på rådslaget hälsades hon välkommen in i det nya uppdraget.