Läs senaste upplagan av Tidningen Pingst här Läs mer

Jesusmanifestation i dag

I dag, på pingstafton, är det återigen dags för Jesusmanifestation i Stockholm. Under hela dagen pågår olika aktiviteter i kyrkor och på gator och torg och klockan 13.00 är det samling i Kungsträdgården för ett bönevandringståg genom staden, och klockan 15.00 börjar det gemensamma gudstjänstfirandet i Kungsträdgården.

Hakon Långström står för predikan i den stora gudstjänsten och det blir unison sång och lovsång under ledning av Margit Borgström. City Brass Band, Ulf Christiansson med barn och barnkör kommer också att stå på scenen.
Klockan 17.00 bjuder Vasa Gospel på konsert från samma scen.
Vid halvelvatiden finns MC-Bikers i Rålambshovsparken. Det blir musik av det kristna rockbandet Hero, grillning och tal av Mikael Bedrup och Ulf Mannerbäck och det hela avslutas med en MC-konvoj, som kommer att ansluta till vandringståget.
Förbönsgudstjänst, paneldebatter, föresläsningar och samtal kring erfarenheter från diakonalt arbete, om att förstå vem Jesus är, Jesus i vård och omsorg i dag och i mötet med österländsk andlighet och en musikalisk resa i ord och ton om Jesu Liv är bara något av allt det som händer under dagen.
För mer detaljerad information om dagens program se www.jesusmanifestationen.se