Anmäl dig till Pingst Ledare 2020!

Annorlunda Nyhem i år

Årets Nyhemsvecka kommer inte att äga rum bland tallarna. Detta givetvis på grund av de begränsningar som situationen med Covid-19-viruset orsakat. På Nyhemsveckans Facebook-sida står att Nyhemsveckan därför kommer att tänka nytt.

Så här står det i meddelandet på Nyhemsveckans Facebook-sida:
”Vi har som många andra följt utvecklingen noga och lyssnat till myndigheternas rekommendationer och frågat experter om råd. Även om det är svårt att i dagsläget bedöma möjligheten att samlas till Nyhemsveckan så ser vi också att tiden börjar rinna ut för att hinna planera och genomföra veckan på ett traditionellt sätt. Vi har därför beslutat att tänka nytt och ställer om inriktningen för att i år kunna genomföra en annorlunda Nyhemsvecka där vi inte träffas bland tallarna på Nyhem. Hur detta kommer ser ut återkommer vi med i slutet av månaden.”
Detta beslut innebär också att campingen på Nyhemsveckan inte är aktuell liksom att konserten med Michael W Smith skjuts upp till nästa år. De som har bokat campingplats, logi eller köpt biljett kommer att få information om detta via e-post.