Pingst Pastor 13 januari Läs mer

Hög tid att anmäla sig till Jesus For President

Parallellt med den politiska valkampanjen pågår kampanjen Jesus For President, som nio av Sveriges största kristna ungdomsförbund och organisationer står bakom. Den 15 augusti är sista dagen att anmäla sitt ungdomsarbete till den för att få del av kampanjmaterialet.

Genom Jesus For President använder sig lokala grupper runtom i Sverige av valbruset för att lyfta fram en annan ledare Ä Jesus, och ett annat liv, med honom. Kampanjen utgör ett evangelisationsverktyg för församlingar, ungdomsarbeten och skolgrupper med mera.
Den 15 augusti är sista dag för att anmäla sitt ungdomsarbete till Jesus For President.
Vecka 33 packas kampanjpaketen som skickas ut kostnadsfritt till alla deltagande församlingar.
Kampanjpaketen innehåller informationsbrev och tips, 24 affischer, 100 flyers, Jesus For President Intro – en introkurs om Jesus i fyra delar, en CD-skiva med introfilmer som presenterar de fyra delarna i ”JFP Intro” och pdf-filer på allt material så att lokala församlingar kan skriva ut mer på lokal ort.
www.jesusforpresident.se får församlingar, organisationer och ungdomsgrupper förslag på hur de kan ta initiativ till olika satsningar för att presentera budskapet om Jesus. Exempelvis kan man ha valarbetarmöten med information om kampanjen och gå samman med andra lokala kyrkor i events. Man också kontakta kommunen och föreslå satsningar som bullvagn på stan, musikspelningar eller en fotbollsturnering.