Fortfarande möjligt anmäla sig till Unite13

På torsdag går anmälningstiden ut till årets nyårskonferens Unite13 för ungdomar från årskurs sju och uppåt. Konferensen hålls parallellt i Pingstkyrkorna i Jönköping, Västerås respektive Örnsköldsvik.

Konferensen startar den 29 december och avslutas på nyårsdagen. Fram till och med torsdag går det att anmäla sig via hemsidan www.unitesweden.se och då är kostanden 550 kronor. I mån av plats finns också möjlighet att köpa ett konferenspass på plats för 650 kronor.
Programmen på de olika orterna ser lite olika ut men innehåller alla en rejäl nyårsfest och bibelundervisning. I Jönköping blir det flera olika konserter med band som A Treehous Wait, Random Sound, Hansam och Indevotion, och på samtliga platser anordnas ett antal seminarier och/eller workshops att anordnas.
I Jönköping är årets tema Genuine och handlar om att leva ett äkta liv, både inför Gud och inför människor. I Örnsköldsvik kommer deltagarna under årets konferens fundera kring att Gud är större än mig, livet är större än bara jag, kyrkan större än min församling och Guds kärlek större än min kärlek.
I Västerås utlovas att Unite13 kommer att bli en fet fest, där ungdomar blir utrustade, tar nya steg och vågar drömma nytt och stort om sig själva och Gud.