Biljettsläpp för homecoming-konsert i Nyhem

I dag släpps biljetterna till Homecomingkonserten i Nyhemshallen den 20 oktober med Bill och Gloria Gaither. - Jag är verkligen glad att kunna presentera den här första Homecomingkonserten i Sverige, säger Tomas Lindéh, som är konsertarrangör. Jag vet att det finns många beundrare av den här musiken i vårt land, men de flesta har aldrig haft möjlighet att höra dem i verkligen.

Bill och Gloria Gaither blev år 2000 utsedda av den kristna musikbranschen i USA som ”Århundradets kristna sång- och musikförfattare”. De har ett enormt inflytande på den kristna musiken både i USA och ut över världen. Fenomenet Homecoming omfattar konserter, TV-program, videoinspelningar och musikutgivning och mycket mer.
Det finns en Homecomingklubb i Sverige, som har flera hundra medlemmar och som de senaste åren arrangerat resor till konsertarrangemang i USA.
Bill och Gloria Gaither kommer inte att vara ensamma på Nyhemsscenen. Med på konserten finns bland andra Mark Lowry, Michael English, David Phelps, Janet Paschal, Buddy Green och Ernie Haase & Signature Sound.
Konserten i Nyhemshallen hålls i samband med en två veckor lång Europaturné, då också bland annat Tyskland, Holland, Schweiz, Norge, Ungern och Skottland får besök.
Biljetterna säljs genom www.ticnet.se och samtliga ATG-ombud.