Nina Eriksson, LP-verksamheten, medverkar i TBN Nordic nyårsprogram idag. Med i studion finns även pingstföreståndare Daniel Alm.

Nina Eriksson, LP-verksamheten, medverkar i TBN Nordic nyårsprogram idag. Med i studion finns även pingstföreståndare Daniel Alm.

Eriksson och Alm gäster i nyårsprogram

I dag medverkar Daniel Alm, föreståndare för Pingst, och Nina Eriksson, ansvarig för LP-verksamhetens ungdoms- och kvinnoarbete, i TV-kanalen TBN Nordics nyårsprogram. Det är ett program som både blickar bakåt på året som gått och framåt på det som väntar.

TBN Nordic har sänt en lång rad jul- och nyårsprogram i samband med årets helger.
– Syftet med programmen är att inbjuda tittarna att fira jul och nyår med oss och vi hoppas att de ska känna sig delaktiga, säger Anders Wisth, som tillsammans med Petra Hellsing är värd för de sammanlagt nio programmen.
Programmen sänds på ViaSat kanal 141 eller går att titta på via TNB Nordics app och/eller hemsida www.tbnnordic.tv Det handlar om sammanlagt  sju kvällsprogram, som sänds i tre block där vart och ett innehåller både studiomaterial och förinspelade program, exempelvis julkonserter, av Trinity Broadcast Network.
En lång rad olika gäster med koppling till svensk kristenhet medverkar i programmen, exempelvis Kerstin Oderhem, Andreas och Lina Nielsen, Joakim Lundqvist, Niclas Piensoho och Evelina Gard.
Och bland gästerna finns alltså i dagens program även pingstföreståndare Daniel Alm, och Nina Eriksson, ansvarig för LP-verksamhetens ungdoms- och kvinnoarbete. De kommer att göra både återblickar på året som gått och tala om förhoppningarna inför det nya år som ligger framför.