fbpx

Kallade till nationerna

Kallade till nationerna

I samband med Pingst Pastor International lanserades en ny bok om svensk pingstmission. Strategisk missionslitteratur hör inte till vanligheterna i dagens svenska litteraturflöde. I arbetet med vårt internationella nätverk i omkring hundra länder och våra egna strukturer för att kunna stimulera så mycket mission som möjligt, väcktes idén hos mig om en antologi. Goda medarbetare och vänner i missionen såg till att den blev verklighet tillsammans med bokförlaget Libris. Gunnar Swahn och Andreas Svedman ledde arbetet och Kallade till nationerna blev en verklighet. Antologin finns på svenska, engelska, spanska och franska. Kanske kommer flera språk att komma till.

Med antologin vill vi beskriva det som varit men ännu mer bidra till en konversation om de kommande tio årens utveckling och satsningar. Vi tror att ett årtionde av väckelse kan ligga framför i den globala pingströrelsens satsningar för mer mission, fler församlingsplanteringar och ett utökat samhällsengagemang. 

Boken är till för alla med intresse för mission och internationella relationer. Mitt mål för antologin är att när år 2023 går mot sitt slut så har varje församlingsledare och medlem i missionsråd i pingstförsamlingarna tagit del av antologin. Ett särskilt paketerbjudande finns för församlingar som vill ta hem boken till sina ledare.

Ta emot Kallade till nationerna och låt den inspirera!

 

/Daniel Alm
Föreståndare Pingst ffs

Här kan du köpa boken