fbpx

 ETT DATUM – MÅNGA PLATSER

Vi hade hoppats att kunna mötas i tre stora dagar till gemensam lovprisning, undervisning och uppmuntran, men då restriktionerna dröjde sig kvar en bit inpå hösten kunde vi inte förbereda för stora arrangemang. Istället har vi nu byggt om årets Pingst Ledare till en digital och lokal-regional dag då vi ändå får träffas från olika församlingar men i mindre samlingar! Varmt välkommen med på en dag då du får utrustas, utmanas, söka Gud tillsammans med andra och inspireras av varandra.

Dagen kommer att spenderas på en mängd olika platser i olika församlingar. I anmälan ser du värdförsamlingarna och väljer själv vilken som passar bäst utifrån där du bor.

Anmälan öppnar: 10 september
Pris: 250 SEK (100 SEK för de under 25 år)

Anmälan stänger: 7 november kl 23.59

Dagens schema

09:30-10:00   Fika
10:00-10:30   Lovsång med lokalt team
10:30-11:30   Pass 1 (digitalt) – Daniel Alm,  Josefin de Gregorio, Linwood Berry
11:30-11:45   Paus
11:45-12:30   Seminarier via Zoom, i kyrkan eller på promenad
12:30-13:30   Gemensam lunch
13:30-14:30   Pass 2 – Lokala exempel och samtal utifrån temat kreativitet, karismatik, sundhet.
14:30-15:00   Lovsång och betjäning.

Se vilka seminarier du kan lyssna till på Pingst Ledare 2021

DANIEL ALM OM TEMAT
Karismatiken – kreativiteten – sundheten – ledarskapet

“Årets Pingst Ledare sker i en annorlunda del av modern historia. Pandemin har digitaliserat och distanserat oss, vi får inse att vi gjort stora förluster när det gäller våra verksamheter och gemenskaper som församlingar. Samtidigt är Guds Ande fortfarande i full aktivitet, människor blir frälsta, församlingarna involverar sig mer och mer i socialt engagemang i Sverige och i andra länder och innovationsförmågan är stor. När vi ser framåt som rörelse vill vi göra det i genuin kärlek till Jesus och människor som vi skriver om i Pingst framtidsbild. I förberedelserna för årets Pingst Ledare har jag upplevt att vi ska lyfta kreativiteten som finns i karismatiken, samtidigt behöver vi förstärka vårt sätt att vara ledare och jag tror vi behöver utveckla en kultur av andligt manifest för att inte missbruka människor i våra miljöer. Pingst Ledare 2021 tar fokus på en kreativ karismatisk rörelse där ett sunt ledarskap odlas och utvecklas. Varmt välkommen med till en dag med tre viktiga delar i vårt gemensamma uppdrag att ge mer Jesus till folket.”

Vad är Pingst Ledare?

Pingst Ledare är ett nätverk för alla, vare sig du är anställd, ideell ledare i din församling eller aktiv volontär. Visionen är att långsiktigt träna, uppmuntra och samla ledare för att städja hälsosamma, lärjungaformande och därigenom växande församlingar i Sverige. 

Skriv upp dig för att få Pingst Ledare nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om ny information och för att ta del av regelbunden uppmuntran och undervisning under året.

Nedan kan du även ladda ner promo material till din församling.

 

Ett nätverk för:

  • nya redskap
  • fokusering på uppdraget
  • utveckling av gott ledarskap
  • formandet av nya Pingströrelsen
  • gudomliga tilltal och andliga upplevelser
  • aktuella ideologiska och
   teologiska samtal

“Pingst Ledare en gemensam upplevelse som jag tror sporrar oss, en riktig boost, och som även hjälper oss att hålla samma fokus och riktning.”

– Marlene Andersson, lovsångsledare Norrtullskyrkan Söderhamn