fbpx

BARNENS RÄTT – VÅRT ANSVAR

I år kan vi tillsammans ge dubbelt så många barn chansen – varje krona i PMU:s julkampanj dubblas!

Temat för årets julkampanj är att alla barn har rätt till utbildning. I pandemins spår uppskattas att upp emot 25 miljoner barn aldrig kommer komma tillbaka till skolan igen, så utmaningen är enorm. Men skälen till att barn inte får den utbildning de har rätt till är många, och varierar från land till land. Med PMU:s nätverk också i de fattigaste och konfliktfyllda länderna kan vi som svensk pingstmission nu vara med och göra skillnad tillsammans.

I år kommer även alla insamlade medel att dubblas av Akelius Foundation. De har lovat att dubbla varje krona vi själva samlar in under november och december. Så var med du med och ge!

ADVENTSUTMANINGEN

Hur vill er församling vara med? PMU har listat en hel del grejer som ni kan göra för att samla in pengar men också uppmärksamma kampanjen. I församlingspaketet som du kan ladda ner här nedan finner du bilder för skärmar, informationsblad och trycksaker. Vi hoppas att er församling vill vara med och ge fler barn möjligheten att få en utbildning!

BESÖK VARA SECOND HAND BUTIKER

Tänk att 830 kr räcker till ett års skolgång inklusive
traumabearbetning för TVÅ barn istället för ETT!* Detta tack vare att Akelius Foundation bestämt sig för att dubbla allt som kommer in till PMU Interlife i november & december. Så nu är det dubbelt så bra att handla hos oss eller skänka saker – välkommen!

VILL DU VETA MER OM PMU?

PMU är en av Sveriges större biståndsorganisationer. Utöver det direkta arbetet med utvecklingsprojekt och humanitära insatser, arbetar vi med påverkansarbete, kommunikations- och insamlingsarbete och second hand-butiker i Sverige. Om du vill läsa mer om vilka PMU är, hur de kvalitetssäkrar sitt arbete och var i världen de arbetar kan du läsa mer på pmu.se.