Pingst Mission

23-25 september i Filadelfiakyrkan i Stockholm. För 100 år sedan sände Filadelfiaförsamlingen i Stockholm ut sin första missionär. Idag är behoven större än någonsin och uppdraget är långt ifrån fullbordat. Gud kallar oss att sträcka oss mot de mest utsatta och låta de minst nådda få höra om Jesus.

image description

Under fredagen håller IBRA och PMU förkonferenser
med samtal kring missionsutmaningen och samspelet mellan församlingar, PMU och IBRA. I anmälningsformuläret kan du enkelt välja att klicka I om du önskar vara med utan extra kostnad.
Huvudkonferensen startar med kvällsmöte på fredagen kl 19.00.  Lördagen blir en intensiv heldag tillsammans och på kvällen firar vi ordentligt 100 år av mission. Direkt efter söndagförmiddagsmötet har vi en särskild fest för våra missionärer.

Logi löser man själv. Stockholm bjuder på många boendealternativ och Filadelfiakyrkan är lätt att ta sig till med tunnelbanans gröna linje till St Eriksplan. För att underlätta för unga och studenter erbjuder vi sovplats på golv till ett mycket förmånligt pris. Även detta enkelt att klicka i vid anmälan.

Konferensavgiften är 300kr för den som anmäler sig före den 1 september. Då ingår fika och lunch på lördagen.

Anmälan via länken här nedan, programmet finns tillgängligt att ladda ner.

 

LADDA NER

Inbjudan 2016 Pingst Mission
(1.58 MB)