Nyheter

Älska Norrland börjar idag

I dag inleds årets arbetskonferens för pastorer och församlingsledare, verksamma i Norra Sverige. Älska Norrland heter konferensen som pågår till och med torsdag på Aggön utanför Örnsköldsvik.

LÄS MER

Utbildning av PMU-praktikanter

Just nu möts årets PMU-praktikanter till utbildningsdagar på Pingstkontoret i Alvik, Stockholm.

LÄS MER

Onådda i fokus för Pingst Mission 2017

Den sista helgen i september är det dags för årets Pingst Mission Sänd. Konferensen hålls i Pingstkyrkan Arken, Värnamo.

LÄS MER

LP-konferens i Arjeplog

Just nu pågår LP-verksamhetens konferens i Arjeplog. Temat är detsamma som på LP-konferensen som nyligen hölls på Gullbrannagården i Halland, ”Jesus - helt enkelt”.

LÄS MER

Brasskonferens i Smyrna

Det börjar dra ihop sig till konferensen Pingstbrass 2017. Den 22-24 september hålls den i Smyrnakyrkan i Göteborg.

LÄS MER

Andrae Crouchs sånger i fokus

Pingstkyrkan i Karlskrona arrangerar den 27 augusti en konsertkväll då Andrae Crouchs sånger står i fokus på ett särskilt sätt. Samlingen har fått namnet A tribute to Andrae Crouch.

LÄS MER

Musik på cruising-dag

I dag råder det full aktivitet på Brunnparkskyrkans parkering i Tranås. Det är Cruising-helg i staden och kyrkan passar på att låta sång och musik flöda över området hela dagen. Dessutom finns det möjlighet att fika eller äta varmkorv och hamburgare.

LÄS MER

Träningsretreat för män

En helg i slutet av september inbjuder Aspnäskyrkan i Järfälla till en kombinerad tränings- och retreathelg för män.

LÄS MER

Furuboda-lägret pågår nu

Just nu pågår en gemenskapsvecka på Furuboda i Skåne. Målgruppen är familjer med barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt unga vuxna.

LÄS MER

Dags för missionärsbarnsträff

I dag startar årets MBT, eller Missionärsbarnsträffen, som är ett årligen återkommande läger för barn och vuxna som vuxit upp i olika missionsländer.

LÄS MER